team jpJP is een duizendpoot zolang het om bijzondere activiteiten gaat. Vuur, stunts, freerunning en de organisatie van deze te gekke activiteiten is zijn talent! Nadat hij van de ALO (sportacademie) afgestudeerd is, heeft hij zich, na een aantal jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, gestort op mooie avonturen beleven. Daar kunt u nu van genieten!

 

 team gokhan  team gokhan actie

Gokhan zit op de toneelschool. Dat zie je zeker terug in zijn performances. Deze freerunning en tricking artiest brengt de mensen altijd aan het lachen met zijn bijzondere bewegingen.

 

 team stephan

 team stephan actie
Afgestudeerd aan de ALO in Zwolle. Stephan kan de meest uiteenlopende flips en stunts, maar ook het lesgeven is hem erg goed toevertrouwd. Jarenlang ervaring in het lesgeven van kinderen.
 
 fons profile  fons 1  fons 2

 

Het research and development talent. Hij bedenkt harnassen, ontwikkelt ze zodat ze getest kunnen worden in de lessen. Daarna maakt hij ze beter naar aanleiding van onze tips.
Fons is extreme sporter en houdt wel van een uitdaging als het om ontwikkeling van nieuwe materialen gaat. Zijn bedrijf All-Skies kan alles maken wat wij kunnen bedenken! 

Free Joomla! template by L.THEME